Feestlocatie (15-20p) Feest, Receptie, Seminarie, Event
Ferme de la Naverie Feestlokaal bij familiefeest, personeelsfeest, communiefeest, doopfeest, receptie, fuif, seminarie, bbq, werkvergadering.
Rue de la naverie 3 - B 7760 CELLES (Pottes) - Belgium
tel.: +32(0)69 454017 - Gsm: +32(0)473 35 63 93 - e-mail: gite@naverie.be
Vorige Vervolg

klik op i voor INFO

klik op de FOTO voor
VERGROOT beeld
Het feestlokaal is in oorsprong een oude karrepoort, die verbouwd werd tot feestzaal voor kleine groepen van 15 à 20 personen.


In combinatie met de extra open ruimte van de parktuin en de zwemvijver (8x14m) met ecospa(4 pers) als bijkomende attractie, biedt deze feestlokatie heel wat mogelijkheden.

Feestgelegenheden, events, happening in kleinere groep: verjaardagsfuif, personeelsfeest, familiefeest, communiefeest, doopfeest, receptie, seminarie, bbq e.a.


Het lokaal bestaat uit een multifunctionele zaal (ca 60m2) met aanpalende accomodatieruimtes: toilet, douche met wastafel, vestiaire/berging.

In de zaal is een U-blok aanwezig met werkblad, gootsteen (koud/warm water), een kleine kookplaat, koelkast, en bergkasten (er is geen keuken).

Met mogelijkheid tot overnachting ter plaatse in gîte en gastenkamer kunt u een zorgeloos event organiseren in een apart kader (zie omgeving van het domein, midden in de natuur.
FR EN